C….. blijkt verzwegen en ongereguleerd nanofijnstof te zijn

70er jaren: introductie van de benzine auto katalysator. Naverbrander op hoge temperatuur tot nanodeeltjes. Onder het motto “schone” verbranding

Volgende fase: Hoge temperatuur vuilverbranding en kolencentrales tot nanodeeltjes. De hele industrie gaat over op nabranders nanoverbranding

90er jaren: De zon veranderd van geel naar wit, hoog aan de hemel door de enorme hoeveelheid naverbrandeders en giftige nanodeeltjes in de buitenlucht

EU belooft te komen met regulering van giftige nano uitstoot van hoge temperatuur verbranding. Bekend onder de term sub 23 nm emissions

Echter in plaats van regulering wordt in 2008 door BP en Shell afgedwongen nanouitstoot ongereguleerd te laten en dat wordt zelfs in het geheim in de wet verankerd.

9/11 De aanslag op de twin towers zorgt ervoor dat de VS met instemming van de bevolking de toegang kan nemen tot bijna alle fossiele brandstoffen in het Midden Oosten

Meer dan de helft van alle olie opgepompt wordt nu als nanodeeltjes de atmosfeer ingepompt

Waarom is dit nodig? Ons draadloos internet 3G 4G 5G etc werkt niet zonder grote hoeveelheden metaal nanodeeltjes in de atmosfeer.

Internet of things blijkt ook het internet of humans te worden. We krijgen allemaal een chip geimplanteerd waarvan de communicatie  alleen werkt d.m.v. nanofijnstof

Het nieuwe normaal ofwel totale controle via artificial intelligence over de mensheid kan alleen gerealiseerd worden met een electrisch / magnetische atmosfeer.

Door Corona gaan olieprijzen  naar een dieptepunt waardoor benzine nanouitstoot blijft doorgaan. Om het nanogehalte  in de buitenlucht te blijven behouden moet het vliegverkeer blijven uitstoten, dus koste wat het kost financiel gered worden. Slechts 30 van de 5000 vliegmaatschappijen maken winst.

Het hoge nanogehalte in de atmosfeer zorgt er tevens voor dat onze hersenen aangetast worden zodat we eerder dood gaan, dommer worden en allemaal chronisch ziek worden of zijn. Zodat we dus makkelijker gemanipuleerd en gedepopuleerd kunnen worden

Een andere reden voor 9/11 was het stelen van zoveel mogelijk olie om de waarde van de dollar te blijven garanderen. Zonder geld creatie zonder onderpand kan het nieuwe normaal niet gefinancieerd worden. Lees: iedereen moet worden omgekcht voor het noodzakelijke slagen ervan.

De nanovergifting wordt verzwegen door de media. En de aap komt nu uit de mouw. Nano  = Corona. Er is nog nooit een corona virus geisoleerd, laat staan aangetoond dat het besmettelijke ziekten kan veroorzaken. Het nano ziekte beeld is volledig identiek aan het corona ziektebeeld.

Nu moeten alle corona zieken breeduit in de media om angst te zaaien, Dansjes van ziekenhuis personeel is normaal. Aan de echte oorzaak van de chronische ziekten, nanofijnstof, wordt nooit een woord gewijdt.

Het volgende stadium is om de afmeting grens van de nanodeeltjes van 23 nanometer te verlagen naar 10 nanometer, waardoor de deeltjes nog makkelijk in de atmosfeer blijven en verder in ons lichaam doordringen en alleen gemeten kunnen worden met onbetaalbaar dure apparatuur. En de waarheid erover verborgen blijft.

Technieken hievoor om hogere energie opbrengsten te krijgen zijn het toevoegen van nano metaaldeeltjes aan brandstoffen die dan opnieuw tot nog kleinere metaal nanodeeltjes verbranden.

9/11 was een demonstratie van nieuw wapentechnologie, maar niemand heeft dat ooit beseft. Nieuwe technieken waarmee twee, sorry drie torens  tot nanofijnstof werden verpulverd.

De Guardian schreef. “Het kost maar 25 British Pounds om een filter te maken dat nanodeeltjes bij de uitlaat tegen houdt”. Waarom wordt dat niet gemaakt?

Dat wordt niet ontwikkeld omdat het doel is om de mensheid te veranderen in een totaal controleerbare eenheid dmv nanodeeltjes, Artificial IntelligenceI en electromagnetische straling. En dat werkt niet zonder een atmosfeer verzadigd met metalen nanodeeltjes.

Ga met deze info zelf de puzzelstukjes bij elkaar zoeken en je zult het complete plaatje gaan zien. Lees daarvoor ook al mijn andere artikelen. En lees wat de BBC over nanofijnstof schreef in 2019.

Ik ben heel erg ziek en ook blind aan het worden en kan alleen nog maar leven in ruimtes met zelfgebouwde heavy duty luchtreiniging. Er zijn mensen voor mij bezig om filters te ontwikkelen die dit nagenoeg onmeetbaar fijne stof beter kunnen tegenhouden. Ik heb daarvoor echter financiële steun nodig, waardoor ik blindheid kan vermijden en kan blijven posten en bloggen. Je kunt mij daarvoor bereiken en/of steunen via paypal: phetcharin44@gmail.com

————————————-

IK HEB OOIT HET WOORD ULTRAFIJNSTOF OP DE KAART GEZET, EN NU GAAN WE HET WOORD NANOFIJNSTOF OP DE KAART ZETTEN. ZODRA DE MEDIA DAAROVER GAAN BERICHTEN ZULLEN DE DOMINOSTENEN VAN HET LEUGENWEB VAN ONZE VIJANDEN GAAN VALLEN EN KUNNEN WE MET ZIJN ALLEN AAN EEN NIEUWE SCHONE GEZONDE WERELD GAAN BOUWEN.————————————-Dit is mijn facebook groep luchtvluchteling waar ik dagelijks uitgebreid op post.

The litmus test

Of volg en help mij op twitter: https://twitter.com/nanoparticlehel

Screen Shot 2019-11-24 at 14.44.25

Mijn Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UChp7jAifd-wubtQ0IHPdQFg/videos

Screen Shot 2019-11-27 at 15.43.20
Advertentie

Een gedachte over “C….. blijkt verzwegen en ongereguleerd nanofijnstof te zijn

 1. Mondkapjes plicht is niet belangrijk.

  Het virus stelt NIKS MÉÉR VOOR dan een simpele griep….

  Corona wordt veroorzaakt door fijnstof # zware metalen in de atmosfeer om 3 en 4 en 5G goed te laten functioneren…

  Dat is het.

  En de bacteriën die de longen beschadigen bij mensen…… = bewust ingeënt via de jaarlijkse… GRIEP PRIK!!!!!!!!!!

  WAKKER WORDEN.

  DIT IS STRAFBAAR..

  DE WERKELIJKE TOEDRACHT VAN DEZE ONZIN LIGT……….

  In het beschermen van de pedofiele flikkers.

  Rutte, Demmink en nog een paar..

  Zie de mee gestuurde link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s