Waarom gebruiken superrijken adrenochrome en wat heeft dat met luchtvervuiling te maken.

Ik ga je hier iets uiterst belangrijks vertellen. Informatie die we zelden of nooit te horen krijgen van de MSM (massamedia), maar ook op de alternatieve- en sociale media lees je of zie je hier niets van. Waarom willen ze niet dat je dit te weten komt? Het antwoord is dat ze allemaal een andere agenda hebben of dat het dan veel te moeilijk voor hen wordt. Ze willen de problemen helemaal niet oplossen, ze willen er alleen maar zelf beter van worden. Laat dit maar eens goed tot je door dringen. Als de massa gaat begrijpen wat ik ga vertellen zouden we het plan van de superrijken om de wereldbevolking te vermoorden teniet kunnen doen.

Momenteel is 1 op 2 kinderen in de VS chronisch ziek, de helft van alle kinderen dus. De farmaceutische industrie heeft ons wijsgemaakt dat we ziek zijn. De waarheid is echter dat we niet ziek zijn, maar dat we worden vergiftigd. Als 1 op de 2 kinderen in de VS vergiftigd is en 1 op de 4 kinderen in Europa is vergiftigd en als 1 op 5 kinderen in Europa chronische longproblemen heeft, dan kun je gevoeglijk aannemen dat wereldwijd de lucht is vergiftigd. Lees hiervoor al mijn voorgaande artikelen. Vraag eens aan iemand die voor de 80 jaren is geboren wat de kleur van de zon was als ie hoog aan de hemel stond.

https://childrenshealthdefense.org/too-many-sick-children/

https://www.ad.nl/binnenland/nergens-in-europa-zo-veel-kinderen-met-astma-door-uitlaatgassen~a43cff8b/

We hebben dus wereldwijd te veel vervuiling. Realiseer je dat we 24/7 ademen, dus dat we voortdurend met zware metalen nanodeeltjes, die wereldwijd bijna overal in de lucht zitten, aangevallen worden. We produceren meer en sneller vervuiling dan dat de aarde kan verwerken. Als we dat willen verminderen dan zijn er twee keuzes.

  1. We verminderen de vervuiling
  2. We verminderen het aantal mensen dat die vervuiling veroorzaakt.

De superrijken hebben dit probleem al heel lang geleden zien aankomen. Zij hebben hun fortuin te danken aan de vervuiling daarom zijn ze exact op de hoogte van de stand van zaken, omdat ze zelf niet ook het slachtoffer van hun eigen vervuiling willen worden. Zij hebben daarom besloten dat het aantal mensen op aarde drastisch moet verminderen, want dan hoeven ze hun vervuiling niet te verminderen en hoeven ze ook hun riante inkomsten van de vervuiling niet op te geven. En nog belangrijker dan hoeven ze hun macht niet op te geven. Als er minder mensen zijn, dan verminderd de vervuiling vanzelf en ze blijven op die manier aan de macht. Jaren geleden hebben ze daarom al besloten om in plaats van hun vervuiling te verminderen, juist de vervuiling te intensiveren, waardoor wij allemaal vergiftigd zouden worden. Van een vergiftigde verzwakte bevolking zul je weinig weerstand verwachten en kun je gemakkelijk je agenda doorduwen. Een ander bijkomend effect is dat de vervuiling ook nog onze hersenen aantast waardoor we ook allemaal een stuk dommer zijn geworden en dus zowel lichamelijk en verstandelijk gemakkelijk te controleren zijn.

https://www.knack.be/nieuws/gezondheid/luchtvervuiling-maakt-ons-niet-alleen-ziek-maar-ook-dommer/article-normal-1190125.html

De superrijken worden hier natuurlijk zelf ook ziek van. Zie hier wat luchtvervuiling met je doet.

Niet rokende tweeling vs rokende tweeling

Dit werd natuurlijk als eerste een heel groot probleem voor de Hollywood artiesten. En daarom vonden ze daar het volgende op:

ADRENOCHROME

Steeds meer superrijken laten zich inspuiten met tienerbloed. Ambrosia, een start-up in Florida, biedt infusies met jeugdig bloed aan voor 8000 dollar per liter. Het bedrijf telt intussen zoveel klanten, dat er een wachtlijst is ontstaan.

https://www.scientias.nl/jong-bloed-maakt-oude-muis-weer-jong/

Dit heeft geleidt tot satanische praktijken waar voor het tegengaan van veroudering kleine kinderen worden doodgemarteld om bloed met een hoog adrenaline gehalte te produceren.

De vraag is nu, wat gaan we hiervan leren. De aarde is door de technologische ontwikkelingen van de laatste eeuwen totaal vervuild en overbevolkt geraakt. Stel dat we de macht van de regeringen en de superrijken, die bepalen wat onze regeringen beslissen, terug kunnen pakken, dan blijft het overbevolking’s- en vervuiling’s probleem nog steeds volledig overeind. Het wordt dus hoog tijd dat we hierover met elkaar in discussie gaan om te kijken hoe we dit probleem gaan oplossen. En het zo oplossen dat we geen mensen meer gaan vergiftigen en vermoorden.

We zullen daarom moeten gaan uitrekenen hoeveel oppervlak aan grond ieder persoon nodig heeft voor schoon voedsel, water en lucht. Hoeveel land we nodig hebben om schone brandstof te maken voor ons vervoer. Uiteindelijk geldt er maar één simpele wet. Als iedereen zich daar aan houdt dan staat dat garant voor de perfecte samenleving.

Wat gij niet wilt dat U geschiedt doet dat ook een ander niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s