De echte Bilderberg agenda

Onzichtbare WOIII

Wat nog weinigen begrijpen is dat de (onzichtbare) wereldoorlog die op dit moment wordt gevoerd niet meer een oorlog is van landen tegen elkaar, maar een oorlog van de elite tegen de rest van de mensheid. Een oorlog van de rijken tegen de armen. De elite heeft haar rijkdom te danken aan de opbrengst van giftige produkten die nu de hele mensheid bedreigen. Ze willen daar zelf natuurlijk niet aan ten onder gaan tegelijkertijd met de massa.  Zij weten als geen ander hoe giftig deze produkten zijn omdat hun werknemers er al in een vroeg stadium ziek van zijn geworden of overleden. Deze informatie is in de loop der jaren vakkundig onder het tapijt geveegd, omdat ze intussen de media en de wetenschap volledig gekocht hebben. Uit die hoek hoeven ze dus geen tegenstand meer te verwachten. Ik ben er persoonlijk getuige van geweest hoe een arts en een professor in het AMC volledig zijn kaltgesteld. En iedereen op die afdeling wist precies wat er gaande was, maar durfde geen partij te kiezen omdat dat hun baantje zou kosten. Gelukkig hebben ze mij -de klokkenluider- de mond niet kunnen snoeren, anders had ik intussen waarschijnlijk niet meer geleefd.

Door onkunde voeren wij zelf dagelijks de agenda voor de elite uit

GreenpeaceAls de elite zou stoppen met het produceren van vervuilende produkten zouden ze hun rijkdom verliezen, dus dat is geen optie. De wapens die de elite daarom tegen ons gebruikt zijn hun eigen giftige produkten, waarvan ze ons hebben overtuigd dat ze volledig veilig zijn: de uitlaatgassen van de loodvrije benzine auto’s die ze ons door de strot geduwd hebben, de uitlaatgassen van de vliegtuigen waarmee wij gezellig 2x per jaar op vakantie gaan. De draadloze technieken van onze mobiele telefoons die in combinatie met het magnetische ultrafijne stof -wat overigens niemand kan voelen- onze hersenen en alle andere organen heel langzaam, maar gestaag, zeer effectief beschadigt.

Nu bijna iedereen op de planeet ziek

Deze vergiftiging is intussen zo ver gevorderd dat slechts 5% van de wereldbevolking nog volledig gezond is. TTIP is ook zo’n duidelijk voorbeeld van de wereldwijde vergiftigings agenda van de elite en een ander duidelijk voorbeeld is de afbraak van de zorg in Nederland. Maar je hoeft maar naar het dagelijkse nieuws te kijken om te weten wat er allemaal gebeurd.

De Bilderbergers

Uiteindelijk moet dit natuurlijk resulteren in afname van de wereldbevolking en totale controle over degenen die overblijven. De elite heeft echter de middelen om zichzelf volledig te beschermen tegen de over ons uitgestortte vergiftiging. Hun huizen, auto’s, de hotels en ambassades waar zij verblijven zijn voorzien van de allerduurste luchtbehandelingssystemen met ultrafijnstof filters. Ze hebben allemaal ook nog ergens een paleisje op plaatsen waar nog heel weinig luchtvervuiling is, met prive landingsstrippen voor hun prive jets en aanlegsteigers voor hun boten. Geen GMO of chemisch vervuilde voeding op hun menu. De elite wil niet eerlijk delen, zij willen geen welvaart en welzijn voor iedereen. De elite wil op dezelfde voet doorgaan ten koste van ons. Dit is de oplossing waar de Bilderbergers jaarlijks over vergaderen, en daarom komt er ook nooit een zinnig woord naar buiten. Het wordt daarom hoog tijd dat het volk wakker wordt en aktie gaat ondernemen voor een betere samenleving, want het huidige traject ziet het er heel erg slecht uit voor ons en onze kinderen.

Heilige koeien en de alternatieve media

De heilige koeien -onze auto’s en vliegvakanties die geassocieerd worden met onze vrijheid- zijn blijkbaar zo heilig dat de meeste alternatieve media en met name mensen als Alex Jones, David Icke en Micha Kat dit verhaal nooit of te nimmer op hun websites zullen publiceren. En daarmee vraag ik me dan ook af of we hier te maken hebben met gecontrolleerde oppositie. Of is het simpelweg dat het schrijven over luchtvervuiling lezers-aantallen kost.

De chemtrail discussie

Ik wil hier nog een aantal zaken ten overvloede duidelijk maken. Er zijn heel veel mensen die mij altijd vragen waarom ik zo weinig aandacht besteed aan chemtrails en giftige chemicalien in voeding. De reden dat ik niet over chemtrails schrijf is omdat je dan uitmondt in oeverloze discussies, terwijl iedereen het direct met mij eens is dat ultrafijnstof van uitlaatgassen van vliegtuigen levensgevaarlijk is.

Luchtvervuiling de grootste boosdoener

De reden waarom ik zeker weet dat het de luchtvervuiling is dat het leeuwendeel van de problemen veroorzaakt op onze planeet is de volgende: Toen ik 10 jaar geleden naar Thailand verhuisde verdwenen in hoog tempo al mijn klachten die ik in Nederland door luchtvervuiling had.  Ik zag op het platteland in Thailand om mij heen allemaal zeer sterke en gezonde mensen. Ook heel veel gezonde oude mensen. Wel was er veel leverkanker, maar dat is een duidelijk gevolg van de zelfgestookte whisky. Ook zijn er bepaald bloedziekten waarvan de herkomst mij niet bepaald duidelijk is, wellicht malaria. Maar ik zag geen mensen met westerse ziekten. Toen de vervuiling uit China begon over te waaien en er overal files zichtbaar werden, ging dat gepaaard met een epidemie van westerse ziekten.

Eetpatroon van de Thai

hot-spicy-papaya-saladHet eetpatroon van de Thai is nauwelijks of niet veranderd, daarvan ben ik persoonlijk iedere dag weer getuige, dus dat is niet de oorzaak van deze epidemie. Ze vinden ons eten maar slappe hap en ik geef ze groot gelijk. Ook is hier nauwelijks of geen vliegverkeer dus dat is ook niet de oorzaak.

Verdwijnen van insecten

Ik heb een paar plafonieres aan de buitenkant van mijn huis hier. Die zitten zo hoog dat ik die in al die jaren dat ik hier woon nooit heb schoongemaakt. Er ligt een laag van 5 cm insectenlijkjes in ter grootte van bijen. Deze insecten zijn volledig verdwenen sinds de stad vol met files staat, maar ook op het platteland nemen aantallen af. Kortom in de stad wordt niet gespoten met chemicalien. Hetzelfde heb ik jaren geleden in Nederland al geconstateerd toen daar de luchtvervuiling begon. Als ik in Thailand op plaatsen kwam waar het zwart zag van de insecten die met name ’s avonds om lampen heen zwermden, voelde ik me daar ook altijd geweldig goed.

16 gedachten over “De echte Bilderberg agenda

 1. Nog niet gezien, ga het lezen. Ik kan je wel vertellen dat in Thailand al vele jaren bijna iedereen mobiel belt. Meer en eerder dan in Nederland. Er is bijna niemand die een vaste telefoon verbinding heeft. Alleen de rijken in de steden. Ik ben nooit echt ziek geworden van mobiele telefoons, ook in Nederland niet. Het is de stapeling van faktoren waardoor het op gegeven moment mis gaat. Ik ben b.v. allergisch voor kip, maar niet als de lucht schoon is. De kip is de druppel die de volle emmer doet overlopen. Ik krijg alleen last van een telefoon als ik hem langer dan 10 minuten tegen mijn hoofd houdt. Ook heb ik slaapproblemen. Maar die problemen nemen af naarmate ik de lucht beter gefilterd krijg.

 2. Als je wilt weten waarom nog maar 5% van de mensheid volledig gezond is:

  Vergeleken met de prehistorie, is het niveau van zuurstof in de atmosfeer van de aarde met meer dan een derde gedaald en in vervuilde steden is de daling meer dan 50%. Deze verandering in de samenstelling van de lucht die we inademen heeft potentieel ernstige gevolgen voor onze gezondheid. Sterker nog, het zou uiteindelijk een bedreiging voor het voortbestaan van het menselijk leven op aarde betekenen, volgens Roddy Newman: The Oxygen Crisis.

  Er is echter nog veel meer aan de hand dan alleen zuurstof niveaus die naar beneden gaan. De samenstelling van de lucht is veranderd. Op moleulair niveau is de lucht uitgedroogd. Om die reden zie je tegenwoordig iedereen met flesjes water lopen als het een klein beetje warm wordt, omdat het lichaam het water niet meer goed vast kan houden. Dat was 25 jaar geleden niet nodig.

  • Die uitdroging van de lucht wordt veroorzaakt door het ultrafijnestof die we met zijn alle produceren. Die gaat een verbinding aan met het waterstof in de lucht. Hierdoor wordt het ultraviolette licht van de zon niet meer goed tegen gehouden. Net zoals 20 jaar terug, was zonnebrand factor 4 een hoge factor, nu is factor 30 al heel gewoontjes. Zo ook de explosie van huidkanker. Je ziet dat ook met verf en laklagen dat het veel sneller verweerd, dan 20 jaar terug. Het wordt ons aangepraat dat de ozonlaag om de aarde ons beschermt tegen de ultraviolette stralingen, maar dat doet de dampkring voor ons en al die waterstof wat in de lucht rond zweeft.

   • Huidkanker zou veroorzaakt worden door UV licht. Ammehoela, dan zou de mensheid al lang geleden uitgestorven zijn. Nu denkt de alternatieve media dat huidkanker van de zonnebrand middelen komt. Dat misschien ook wel een beetje, maar de echte oorzaak van huidkanker is toch echt ultrafijnstof en zo ook alle andere kankers.

    Overigens met waterstof bedoel je water neem ik aan.

    Het ultra fijnstof gaat ook een verbinding aan met het water in je huid, dat is mijn allergrootste probleem.

 3. Pingback: De echte Bilderberg agenda | Time2Wakeup!

 4. Pingback: Zichtbaar 9/11 mondt uit in Onzichtbare WW3 | 2012-2019: de grote verdrukking

 5. Pingback: Schaf de rente af | Silvia's Boinnk!!!

 6. Las vandaag het volgende artikeltje in het metrokrantje: “Zelfs de gevaarlijke ultrafijnstof halen we eruit.”
  http://www.metronieuws.nl/rotterdam/2015/08/roosegaarde-gaat-voor-schone-lucht-spelen-beijing

  Even verder zoeken geeft: “Dit terwijl er al een oplossing [voor ultrafijnstof] op de markt is, zelfs van Hollandse bodem. De uitvinder is wetenschapper Bob Ursem van de TU Delft.”
  http://www.bnr.nl/nieuws/107847-1412/fijnstof-schiphol-groot-probleem-terwijl-oplossing-voorhanden-is

  • Ik heb een poos geleden Daan van Roosegaarde attent gemaakt op ultrafijnstof. Hij wilde in eerste instantie met een electrostatische luchtreiniger werken. Maar die laten deeltjes kleiner dan 0.3 micrometer vaak door. Nu is dat een plasma systeem geworden. Nu wil het feit dat ik ook een plasma luchtreiniger in mijn airco heb. Helaas wordt ik daar niet beter van. Dus het is nog maar de vraag of het werkt wat ze aan het bouwen zijn. Ik heb een kennis en die is ook zo gevoelig als ik en ook hij reageert niet positief op plasma luchtreinigers. Er zijn behoorlijk wat mensen zoals ik die erg gevoelig zijn voor ultrafijnstof. Die mensen zouden ze moeten uitnodigen om het systemen te testen. Ik vraag me af of dat gebeurd. Meetapparatuur is veel minder gevoelig dan gevoelige mensen zoals ik.

 7. @loveulongtime2, kun je een transcriptie plaatsen van je, overigens uitstekende docu? Voor een discussie zou dat handig zijn.

  Hier nog een artikel dat je misschien nog niet kent en interessant vind:
  “Given that air pollution disease is “often mistaken for a viral syndrome,” how often does this mistake occur?”
  http://www.whale.to/a/west.html

  Soms wordt de schuld van (lucht)vervuiling ook afgeschoven op een bacterie. In de legionellaramp bv lijkt de oorzaak een zenuwgif – wellicht een bestrijdingsmiddel – geweest te zijn:
  “Ik weet niet wat ik allemaal heb uitgespookt in huis, maar ik heb mijn wasmachine volledig uit elkaar geschroefd. Grote planten heb ik her en daar door de kamer verspreid. Meubels verplaatst. Ik ben kennelijk helemaal van de wereld geweest. […] Toen ik eenmaal op de brancard lag, ben ik onmiddellijk in coma geraakt.”
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/article/detail/1520909/2006/09/11/Legionella-De-stille-ramp.dhtml

  • Wow! Dus jij denkt dat die hele logionella bacterie story dus nog wel eens een coverup zou kunnen zijn van een of ander heel fout pesticide zenuwgif waar iets mee is foutgegaan. En ook die zwijn en vogelgriep uitbraken. Pesticides zijn afgezwakte gifgassen uit WO1. Als je een beetje van dat spul mengt kan ik me voorstellen dat er rare dingen kunnen gebeuren. Ik roep maar wat. Het is natuurlijk allang duidelijk dat de medische wetenschap nog steeds met virussen en bacteries in hun diagnoses aankomt, terwijl het allang duidelijk is dat we nu in een chemisch vergiftigings tijdperk aangeland zijn. Maar ja als ze dat toegeven dan is het einde oefening voor de “medische wetenschap”.

   • In het geval van de legionellaramp hebben artsen net zolang getest op verscheidene micro-organismen tot er één – legionella dus – positief uitviel. Het is de vraag of het wel bij de betreffende artsen opgekomen is dat er ook een chemische oorzaak zou kunnen zijn.

    De legionellaramp vond plaats tijdens een bloemenshow (Westfriese flora) in het gebouw van de bloemenveiling. Als een slachtoffer zijn wasmachine voor een buitenaards ruimtevoertuig (oid) aanziet, denk je aan een zenuwgif (niet aan een bacterie in de longen!). Bij bloemen denk je aan bestrijdingsmiddelen (die ook zenuwvergiften zijn). Andere “uitbraken” zouden overigens heel andere oorzaken kunnen hebben.

    Denk je nog aan die transcriptie? Ik neem aan dat je je docu uitgeschreven hebt voor je ‘m insprak?

 8. Pingback: Een andere kijk op Terrorisme – Het tijdperk van eeuwigdurende “oorlogen”! | De Wereld Verandert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s