Een aantal aanwijzingen waardoor je weet dat luchtvervuiling dient als depopulatie en hersenvergiftigings agenda

 1. Er worden alleen fake maatregelen genomen, zoals  snelheids vermindering van verkeer van 130 naar 100 waar niets door verbeterd
 2. De relatie van luchtvervuiling met de aantallen chronisch zieken mag niet worden gelegd. 10 miljoen zieken nu en Ieder jaar 8 00 000 zieken erbij en de kosten van 100 miljard per jaar.
 3. Niet noemen op wikipedia van de Sub 23 nm regeling die in de EU is afgedwongen door Shell en BP. Het ongereguleerd laten van hoge temperatuur verbranding van giftig onverkoopbaar afval.
 4. Biomassa wordt verkocht als schoon en met miljarden gesubsidieerd, terwijl het hout dat verbrandt wordt zich sinds de 70er jaren volgezogen heeft met zware metalen nanodeeltjes.
 5. Nieuw technieken, zoals de nieuw diesels, stoten altijd tot 1000x meer zware metalen nano uit in tegendeel tot wat men eerder beweerde.
 6. Alle echte vervuilers worden ongemoeid gelaten.
 7. Het afkopen van gewonnen rechtszaken tegen bedrijven als Bayer/Monsanto zorgen niet voor het stoppen van kankerverwekkend glysofaat gebruik.
 8. Wikipedia en Google zijn gekocht en betaald om de aluminium uitstoot van benzine auto katalysatoren niet te benoemen of uit zicht te houden.
 9. Hetzelfde geld voor de media, de alternatieve media, politiek, bedrijfsleven, medische wetenschap, patiënten verenigingen.
 10. Artsen wordt alleen geleerd welke medicatie waarvoor dient. De hoofdoorzaak van ziekte, luchtvervuiling, komt niet in het lespakket op de universiteit voor.
 11. Alle maatregelen tegen klimaatverandering zoals solar, wind, electrische auto’s leveren altijd netto meer nanoluchtvervuiling op.
 12. Technieken die echt schoon zijn zoals de stirling motor die vrije energie haalt uit temperatuur verschillen tussen dag en nacht, het klimaat dus, worden niet ontwikkeld.
 13. De allerbelangrijkste. De verkleuring van onze zon door aluminium nanodeeltjes in de atmosfeer, wat de reden van het bestaan van al het leven op aarde is, wordt nooit besproken in de media.
 14. Oude bossen met biodiversisiteit, de beste luchtreinigers, worden wereldwijd gekapt, veel sneller dan wordt bijgeplant en wordt vervangen door GMO bossen, die zijn bedoeld om zo snel mogelijk opnieuw te kunnen kappen en verbranden.
 15. De meeste mensen vinden het onderwerp luchtvervuiling totaal niet interessant, waardoor ze deze agenda zonder veel tegenstand kunnen uitvoeren
 16. De klimaat wetgeving zorgt ervoor dat echte maatregelen tegen luchtvervuiling, wat de echt oorzaak van klimaatverandering is, niet genomen worden.
 17. Als sub 23 nm luchtvervuiling wordt meegenomen in de berekeningen van het eerder doodgaan, dan blijft er geen spaander heel van de 9 maanden die nu gecalculeerd zijn.

———————————–

Ik ben heel erg ziek en ook blind aan het worden en kan alleen nog maar leven in ruimtes met zelfgebouwde heavy duty luchtreiniging. Er zijn mensen voor mij bezig om filters te ontwikkelen die dit nagenoeg onmeetbaar fijne stof beter kunnen tegenhouden. Ik heb daarvoor echter financiële steun nodig, waardoor ik blindheid kan vermijden en kan blijven posten en bloggen. Je kunt mij daarvoor bereiken en/of steunen via paypal:
Dit is mijn facebook groep luchtvluchteling waar ik dagelijks uitgebreid op post.
The litmus test

 

Of volg en help mij op twitter: https://twitter.com/nanoparticlehel

Screen Shot 2019-11-24 at 14.44.25

Advertentie

2 gedachten over “Een aantal aanwijzingen waardoor je weet dat luchtvervuiling dient als depopulatie en hersenvergiftigings agenda

 1. deze opmerking ‘Alle maatregelen tegen klimaatverandering zoals solar, wind, electrische auto’s leveren altijd netto meer nanoluchtvervuiling op,’ zou, ook als hij waar is, het onbesuisde gebruik van de auto niet rechtvaardigen. de strijd moet op een heel ander niveau worden gevoerd. nu is er sprake van gecultiveerd slachtofferschap.

 2. Pingback: Het gemeenschappelijke doel achter klimaatverandering en Covid19 | Schaf de rente af

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s