Waarom alle Vluchtelingen Permanente Visa moeten krijgen, de Samenhang met 9/11 dat Niemand durft te Belichten en de Klimaat, Banken Crisis

IK GA PROBEREN IEDERE KEER EEN STUKJE VAN DE PUZZEL OP TE SCHRIJVEN.
ALS JE NANOFIJNSTOF BEGRIJPT GA JE NAMELIJK ALLES BEGRIJPEN.

Olie

Door de vondst van olie is de wereldbevolking gegroeid van 1 miljard naar 7 miljard mensen. Omdat we door de steeds maar groeiende wereld bevolking tegen de grenzen van onze eigen vervuiling aan liepen, zitten we nu in een situatie waarin we al het onverkoopbaar giftig en nuclear afval, meest ook afkomstig van diezelfde olie, de lucht in blazen. Bekijk hiervoor mijn video. In ontwikkelingslanden nog steeds veel in de vorm van zwarte rook en in het westen in de vorm van hoge temperatuur verbranding tot onzichtbaar en reukloos ongereguleerd nanofijnstof.
Ik schat dat de aarde op deze manier voor slechts 1 miljard mensen schone lucht en schoon voedsel kan leveren. (Dat zouden we eens echt moeten uitrekenen) Helaas is dat simpelweg onmogelijk voor 7 miljard en daarmee is het verworden tot de enorme puinhoop waarin we ons nu bevinden. De superrijken hebben echter op basis van deze groei hun fortuin gemaakt en willen dat natuurlijk nooit opgeven en dus gewoon doorzetten. Daarom krijgen we voortdurend te horen dat ze meer economische groei willen en tegelijkertijd te horen dat de lucht nog nooit zo schoon geweest is.
Screen Shot 2019-11-26 at 19.40.16.png
En dat denken ze te kunnen blijven volhouden omdat ze met nabranders de rook zo verbranden dat we het niet meer kunnen voelen en zien. Verder hebben Shell en BP wetgeving weten te realiseren waarin de nano rookdeeltjes van deze nabranders niet meetellen als luchtvervuiling. Echter het gevolg hiervan is dat we allemaal, niemand uitgezonderd, chronisch ziek zijn of gaan worden. Daarom zal de politiek die volledig aangestuurd wordt door de rijken, nooit de link mogen leggen tussen (lucht)vervuiling en de nu 10+ miljoen chronisch zieken. Want dan gaan we begrijpen dat we langzaam maar  zeker vergiftigd worden. Als je nog niet gelooft dat dat expres wordt gedaan bekijk dan de video van Ad van Rooy en wat hem is overkomen. Hoe ironisch is het dat de olie die ervoor gezorgd heeft dat we naar 7 miljard gegroeid zijn nu wordt aangewend om de bevolking weer te laten krimpen.

Bankencrash 2008

De banken crash van 2008 was in werkelijkheid het gevolg van de stagnerende bevolkings groei, omdat als er geen mensen bijkomen er ook geen economische groei meer kan zijn. We zitten op dit moment n.l. in een situatie waarin er netto nauwelijks meer mensen op aarde bijkomen, De Duitse bank zit momenteel met een gat van 250 biljoen dollar heb ik ergens gelezen. Ons piramide geldsysteem werkt alleen maar bij oneindige onstuimige groei. Daardoor wordt het probleem van de vervuiling nu aangewend als oplossing voor het overleven van de superrijken. Een economisch groei model, dat alleen nog voor de superrijken geldt, bestaat nu uit het ziek maken en daarmee het buitmaken van de spaargelden van de chronisch zieken. Echter dat uitzuigen houdt op een moment op.

Vluchtelingen

De bankiers hebben dan dus vers bloed nodig en dat komt er in de vorm van vluchtelingen. Vluchtelingen die in eerste instantie goedkope werkkrachten zullen zijn. Aan die vluchtelingen wordt om die reden geen tijdelijke verblijfsvergunning gegeven totdat ze weer terug kunnen naar hun land. Nee, ze krijgen een permanente verblijfsvergunning en vervolgens zullen er huizen voor hen gebouwd moeten gaan worden. Dat is het moment dat de projectontwikkelaars enorme leningen gaan afsluiten bij de banken. Als je steeds leest dat de Duitse Bank in moeilijkheden is, dan begrijp je nu dat daarom al die miljoenen vluchtelingen naar Duitsland gehaald moeten worden. En dan is er nog het volgende. De superrijken hebben besloten om de wereldbevolking  op te gaan sluiten in megacities, zodat er een menshouderij onstaat die nog makkelijker te controleren wordt. En als de megacities een feit zijn dan zal het platteland  teruggegeven worden aan de natuur.

9/11

Hiermee wordt eindelijk de reden duidelijk wat de aanzet tot 9/11 is geweest. De bankiers zagen toen dus al dat door hun depopulatie vergiftigings agende een afnemende bevolkings groei hun banken in de problemen zou brengen, omdat de geldstromen afnamen. Oorlogen zijn van oudsher de oplossing voor een banken crisis. 9/11 gaf de bankiers de mogelijkheid tot de aanzet voor die oorlogen om de petrodollar in het zadel te kunnen houden en tegelijkertijd de vergiftigings depopulatie agenda te kunnen voortzetten. Daarmee hebben ze de controle gekregen over vele malen meer olie, gas en andere grondstoffen zoals voor de batterij auto’s en natuurlijk niet te vergeten de gigantische heroine inkomsten. Onder Trump gaan deze oorlogen in het geniep gewoon onverminderd door. De US media vs Trump is niets anders dan een dekmantel om daar de aandacht van af te leiden. Er is echter wel iets veranderd doordat er met nieuwe technieken vele malen meer schaliegas uit de bodem kan worden gehaald is de VS sinds kort ook weer een olie en gas exporterend land geworden. Dat zou echt niet mogelijk zijn geweest als Trump niet eerst alle wetgeving die de bevolking tegen de vergiftiging ervan beschermde ongedaan heeft gemaakt. Op die manier zal het land met de meeste chronisch zieken ter wereld enorm veel mensen vervroegd de dood injagen. Ziehier opnieuw de depopulatie agenda in volle glorie. Mijns inziens is er voor die smerige batterijen gekozen omdat we die via de nabranders in de vuilverbranding ook allemaal zullen gaan inademen in het kader van depopulatie. En dan heb ik het nog niet eens over het 5G gehad.

Dieselschandaal

Hier kun je zien waarom ze het dieselschandaal hebben gecreëerd. Uitstoot van oude diesels wordt je niet heel ziek van. Daardoor gaat 90% van alle oude diesels vervangen worden door benzine auto’s. Benzine auto’s die aan ons verkocht worden als het schone alternatief voor diesel. Dit is echter niet waar zoals ik het aangetoond in dit artikel. Je ziet dat door halsstarrige weigering van het meten van de aluminium oxide uitstoot van benzine katalysatoren ze heel veel geld kunnen genereren en ons tegelijkertijd kunnen vergiftigen. In dit plaatje zie je ook dat electrische auto verkoop miniem is vergeleken met de benzine auto verkoop. En dat is wat exact wat de oliemaatschappijen willen. Hun core business is olie verkoop en electrische auto’s passen daar niet in, die worden dan ook door de olie maffia nu weer zwart gemaakt.
diesel-1

CO2

En dan komen we bij het CO2 sprookje. Ook het CO2 verhaal is bedoeld om de banken te redden.  Het moet CO2 zijn en een stikstof crisis kan ook nog, maar er mag natuurlijk nooit worden gesproken over de giftige benzine want dat zou het einde zijn van de petrodollar, Daarvoor moet er nu 1000 miljard geïnvesteerd worden en waar moet dat geld vandaan komen? Precies, bankleningen!  Dus opnieuw een project om de banken te redden. Er is natuurlijk wel degelijk klimaatverandering, maar door CO2 de schuld te geven kunnen de bankiers er weer triljoenen aan verdienen. Zodra duidelijk gaat worden dat de giftige benzine de oorzaak daarvan is, is het afgelopen met de petrodollar bankiers. Als een van de grote media hierover gaan berichten dan gaan de dominostenen vallen en is het spel van de bankiers afgelopen, omdat hun geldsysteem één grote luchtbel is.
———————————
ALS JE NANOFIJNSTOF EN ULTRAFIJNSTOF GAAT BEGRIJPEN DAN GA JE SNAPPEN HOE HET SPEL GESPEELD WORDT, DAN BEGINNEN ALLE PUZZELSTUKJES VAN DE WERELDCRISIS OP ZIJN PLEK TE VALLEN.
————————————-
Ik ben heel erg ziek en ook blind aan het worden en kan alleen nog maar leven in ruimtes met zelfgebouwde heavy duty luchtreiniging. Er zijn mensen voor mij bezig om filters te ontwikkelen die dit nagenoeg onmeetbaar fijne stof beter kunnen tegenhouden. Ik heb daarvoor echter financiële steun nodig, waardoor ik blindheid kan vermijden en kan blijven posten en bloggen. Je kunt mij daarvoor bereiken en/of steunen via paypal:
————————————-
IK HEB OOIT HET WOORD ULTRAFIJNSTOF OP DE KAART GEZET, EN NU GAAN WE HET WOORD NANOFIJNSTOF OP DE KAART ZETTEN. ZODRA DE MEDIA DAAROVER GAAN BERICHTEN ZULLEN DE DOMINOSTENEN VAN HET LEUGENWEB VAN ONZE VIJANDEN GAAN VALLEN EN KUNNEN WE MET ZIJN ALLEN AAN EEN NIEUWE SCHONE GEZONDE WERELD GAAN BOUWEN.
————————————-
Dit is mijn facebook groep luchtvluchteling waar ik dagelijks uitgebreid op post.
The litmus test

Of volg en help mij op twitter: https://twitter.com/nanoparticlehel

Screen Shot 2019-11-24 at 14.44.25

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s