Uw Benzine Auto en de Nieuwe Schone Diesels zijn Chemtrails Massavernietigingswapens

Weet je van wat voor materiaal benzine auto katalysatoren gemaakt worden?
————————————-
======= ALUMINIUM OXIDE =======
————————————-
Ik heb ooit contact gezocht met iemand die in de katalysator ontwikkeling werkte en zij vertelde mij dat katalysatoren hoofdzakelijk uit aluminium oxide bestaan.
————————————-
Weet je dat geschat zo’n 70% van alle olie wereldwijd opgepompt tot benzine wordt geraffineerd? Dat is zo’n 50+ miljoen vaten per dag. Al het fijnstof (zwarte rook) van de benzine wordt in een, van aluminium oxide gemaakte, benzine auto katalysator op 425 graden opnieuw verbrandt tot nanodeeltjes (nanofijnstof). Hoeveel nanodeeltjes aluminium oxide denk je dat er dan vrijkomen in de atmosfeer als je deze enorme hoeveelheid van 50 miljoen vaten benzine per dag in beschouwing neemt? Ik denk persoonlijk dat het aluminium oxide van vliegverkeer een schijntje is vergeleken met deze 50 miljoen vaten benzine die dagelijks op deze hoge temperatuur wordt verbrandt. Daarnaast, ook nog een verhaal op zich, vergeet al het opzienbarende nieuws over electrische auto’s. Wat de media n.l. verzwijgen is dat sinds het dieselschandaal de benzine en benzine auto verkoop van 53% naar 76% is gestegen ten koste van het opruimen van oude diesels.

Dit is een screenshot van de video

Red hot CAT
Chronisch zieken
Voor mensen die het nog niet wisten. Aluminium oxide luchtvervuiing is de belangrijkste oorzaak van dementie, parkinson, zenuw aandoeningen, psychiatrische ziektes, burnout, nagenoeg alles waarvoor je naar een dokter gaat. Maar ook dommer worden en crimineel gedrag wordt hierdoor veroorzaakt. In het kort gezegd, dit is een aanval op onze hersenen, onze intelligentie, ons geheugen. Realiseer je dat als je dommer wordt dat je dat zelf niet registreert.
UPDATE:  NA MIJN VRAAG OM DE ALUMINIUMOXIDE METINGEN
Screen Shot 2019-11-28 at 20.57.51

Deze info wordt voortdurend gewist

Met name In alle landen waar men niet normaal kan leven zonder gebruik van auto’s zoals Amerika, Canada, Australië, Nieuw Zeeland wordt deze info door de olie-industrie nauwkeurig uit de media gehouden en van het internet gewist. Ik krijg al jarenlang iedere dag de google resultaten voor catalytic converter in mijn mailbox, maar deze informatie heb ik er nog nooit voorbij zien komen. Wikipedia is ook volledig dichtgetimmerd en als ik met specialisten praat dan krijg ik alleen maar diplomatieke leugens te horen. Echt iedereen is er van op de hoogte, maar niemand durft te praten.
————————————————-
Bekijk in deze video hoe de katalysator binnenin roodgloeiend wordt van de hoge temperatuur verbranding en hoe een oude katalysator tot een superfijn poeder wordt verwerkt om het dure platina en paladium eruit te halen en dan begint het misschien te dagen waarom we nu allemaal chronisch ziek zijn of gaan worden.
————————————-

Ik ga je een verhaaltje vertellen wat duidelijk maakt hoe deze informatie weggewerkt wordt.

CAT

Chemtrails Benelux

Ik ken al jaren het gevaar van katalysatoren, bekijk daarvoor mijn video hoe ik er in de 90er jaren doodziek van werd. Dus ik begon op gegeven moment ook te posten over benzine auto katalysatoren op chemtrails websites. En tot mijn verrassing verdwenen mijn posts, althans er kwamen negatieve reacties op van de beheerders. Maar als ik op Chemtrails Benelux postte was dat gelukkig geen probleem. Echter op een dag zag ik dat  mijn laatste post was verdwenen. Dus ik nam contact op met de beheerders. Wat schetst mijn verbazing. Precies al mijn posts over benzine auto’s waren verwijderd, maar niemand van de beheerders had mijn posts verwijderd, dus het moest een hacker of misschien zelfs facebook zelf geweest zijn. Sindsdien heb ik met de beheerders afgesproken dat ze zouden controleren dat mijn benzine luchtvervuilings posts zouden blijven staan. En dat gebeurt gelukkig heel nauwgezet tot op de dag van vandaag.

 

Zolang je naar boven kijkt zie je beneden niks.

Toen realiseerde ik dat als je iedereen naar boven laat kijken, men niet meer naar beneden kijkt. Niet dat er boven niets te zien is, maar wat er uit die vliegtuigen komt, daar hebben wijzelf in mindere mate invloed op, terwijl je eigen auto wel je eigen keuze is. In de VS, het meest chronisch zieke land ter wereld, is er nog nauwelijks iemand die begrijpt dat men ziek wordt van hun eigen benzine auto’s. Bijna de volledige alternatieve media in de VS en de wereld is pro olie. En dat is natuurlijk keihard nodig om dit totaal verziekte systeem te laten blijven bestaan, want de olie en dus met name de benzine, daar is de dollar volledig van afhankelijk. Als de dollar valt dan valt het geldsysteem en is het gebeurd met de macht van de bankiers. Als de mensheid dit gaat begrijpen dan kunnen we de vijand uitschakelen en ook allemaal weer gaan werken aan gezond worden. Wellicht begint het je nu ook te dagen wat de bedoeling was van 9/11. Alles en alles draait om de waarde van de petrodollar, als de dollar valt is dat n.l. het einde van het systeem waar de superrijken hun rijkdom aan te danken hebben. En wat nu uitgemond is in parasiteren op onze gezondheid. In een later artikel zal ik daar verder op ingaan.

 

Bayer / Monsanto

Niets is toevallig als je nanofijnstof bestudeerd. Alle puzzelstukjes vallen op zijn plek. Het aluminium oxide poeder wordt allemaal opgekocht door onze “vrienden” van Bayer / Monsanto je weet wel die lui die Agent Orange maakten om de Vietnamezen te besproeien, waardoor er nu nog steeds duizenden Vietnamezen rondlopen met afschuwelijk verminkingen en natuurlijk het Glyfosaat om al ons eten te besproeien. Dus dan weet je waarvoor ook het aluminium oxide door hen voor gebruikt wordt. Maar een conclusie: om ons te besproeien dus.
Klik op de onderstaande link van  deze video (het lukt me nog niet om hem hier zichtbaar te maken) en ga zelf op zoek naar meer info over katalysatoren, want de nieuwe diesels waarvan men zegt dat die zo schoon zijn hebben nu ook dit soort katalysatoren.
————————————-
————————————-
Dit is een foto van een filter zoals die in moderne diesel auto’s zitten. Dezelfde problemen krijgen we daar ook dus.
diesel dpf filter
————————————-

Diepzee olie is ook nog eens radioaktief

En dan is er nog iets met de olie. Van hoe dieper de olie moet komen des te meer radioaktief de olie is. https://www.scribd.com/document/34775485/Gulf-of-Mexico-Radioactive-Oil  Dus dat aluminium oxide zal dus ook nog wel radioaktief besmet zijn.
————————————————-
ALS JE NANOFIJNSTOF EN ULTRAFIJNSTOF GAAT BEGRIJPEN DAN GA JE SNAPPEN HOE HET SPEL GESPEELD WORDT, DAN BEGINNEN ALLE PUZZELSTUKJES VAN DE WERELDCRISIS OP ZIJN PLEK TE VALLEN.
————————————-
Ik ben heel erg ziek en ook blind aan het worden en kan alleen nog maar leven in ruimtes met zelfgebouwde heavy duty luchtreiniging. Er zijn mensen voor mij bezig om filters te ontwikkelen die dit nagenoeg onmeetbaar fijne stof beter kunnen tegenhouden. Ik heb daarvoor echter financiële steun nodig, waardoor ik blindheid kan vermijden en kan blijven posten en bloggen. Je kunt mij daarvoor bereiken en/of steunen via paypal:
————————————-
IK HEB OOIT HET WOORD ULTRAFIJNSTOF OP DE KAART GEZET, EN NU GAAN WE HET WOORD NANOFIJNSTOF OP DE KAART ZETTEN. ZODRA DE MEDIA DAAROVER GAAN BERICHTEN ZULLEN DE DOMINOSTENEN VAN HET LEUGENWEB VAN ONZE VIJANDEN GAAN VALLEN EN KUNNEN WE MET ZIJN ALLEN AAN EEN NIEUWE SCHONE GEZONDE WERELD GAAN BOUWEN.
————————————-
Dit is mijn facebook groep luchtvluchteling waar ik dagelijks uitgebreid op post.
The litmus test

 

Of volg en help mij op twitter: https://twitter.com/nanoparticlehel

Screen Shot 2019-11-24 at 14.44.25

Mijn Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UChp7jAifd-wubtQ0IHPdQFg/videos

Screen Shot 2019-11-27 at 15.43.20

Advertentie

5 gedachten over “Uw Benzine Auto en de Nieuwe Schone Diesels zijn Chemtrails Massavernietigingswapens

  1. Pingback: De benzine auto en de nieuwe schone diesels zijn kleine ‘chemtrails’ verspreiders geworden | JDreport.com

  2. Toen ik me 5 jr geleden echt bewust werd van chemtrails en dat die veel voorgelogen weerjournaal-woorden als “condensstrepen“ en “sluierbewolking“ een geheel andere lading dekken! Heel die corrupte industrie moet geboycot worden en de mensen moeten minder naïef in het leven staan! Dat betekent dat we heel veel zgn. gezondheidsprodukten en voedingsmiddelen moeten schrappen van ons boodschappenlijstje en weer back-2-basic moeten leven. Gellukig laat Jensen een heel ander geluid horen, nadat hij is verbannen van RTL5, en nu vrijuit zijn hart kan luchten! Maar blijkbaar nog teveel mensen leven en overleven om te moeten werken voor deze elite als mensslaven om belasting op te brengen en voor henzelf hun nep hypotheek op te kunnen brengen. Het is een vicieuze cirkel die maar lastig doorbroken kan worden. Maar als dat besef bij de mensheid eenmaal om is, dan leven we niet meer in slavernij aan de elite, maar dan als echte vrije soevereine mensen, die weer in een gezonde cohesie in vrede samenleven.

    • Als je denkt dat Jensen het goed met ons voor heeft, dan heb je er helaas nog weinig van begrepen. Jensen is n.l. pro fossiel en pro pesticiden. Pro $Hell en Pro Mon Satan. Alles wat ie zegt is afleiding van deze twee zaken. Fossiel = petrodollar en bankiers en pesticiden = vergiftiging van al het leven op aarde. Daar staat Jensen voor en ook Baudet uiteraard. Ik heb hem een email gestuurd om te reageren op bovenstaande post. Geen antwoord……

  3. Pingback: Het gemeenschappelijke doel achter klimaatverandering en Covid19 | Schaf de rente af

  4. Pingback: Het gemeenschappelijke doel achter klimaatverandering en Covid19 – Het Journaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s