Luchtvervuiling veroorzaakt dodelijke infecties

Laatste nieuws, 3 artikelen die ik onder ogen kreeg gedurende het schrijven van dit artikel en wat mij weer een stukje ondersteuning geeft als ervaringsdeskundige:

Onderzoek naar muizen toont aan dat de sleutel van het immuunsysteem wordt verstoord
Luchtvervuiling veroorzaakt dodelijke infecties en chronische astma.

Studies koppelen luchtvervuiling als risicofactor voor angst en trigger voor beroerte

Luchtvervuiling een belangrijke faktor bij angstaanvallen, stress en beroerte.

Luchtvervuiling vergt een dubbele tol op baby hersenen

Prenatale blootstelling aan polycyclische aromatische koolwaterstoffen (PAK’s), een bijproduct van onvolledige verbranding van organisch materiaal, was gecorreleerd met verminderde witte stof aan de linkerkant van de hersenen van kinderen tijdens hun peuter jaren.

“Ze zijn onoplettendonrustig, hyperactief en zeer impulsief, zodat ze springen voordat ze kijken.

Gevolgen van fijnstof van verkeer en industrie. Naarmate het fijnstof fijner is zijn de gevolgen groter en ingrijpender.

Het allerfijnste fijnstof komt o.a van de loodvrije benzine en katalysator die er op ontworpen is om het fijnstof onmeetbaar fijn te maken. Dit bijna onmeetbare ultra-fijnstof is 80% van al het fijnstof in de atmosfeer. De mebm_pollution_freeeste moderne technieken om fijnstof te bestrijden zetten het om in nog kleinere deeltjes die dus nog gevaarlijker zijn. En  daarmee het probleem alleen maar groter maken! Dit is de reden dat we luchtvervuiling in Azië heel duidelijk kunnen zien en in Europa veel minder.

50% van de wereldbevolking is nu chronisch ziek. Ik heb een lijst gemaakt van klachten die geheel of gedeeltelijk worden veroorzaakt door ultra-fijnstof. De lijst is ongetwijfeld veel langer, alleen heb ik het verband met andere ziekten nog niet kunnen leggen omdat ik geen medicus, maar ervaringsdeskundige ben.

Klachtenlijst geheel of gedeeltelijk veroorzaakt door ultrafijstof:

Aangeboren afwijkingen
Aderverkalking
Adervernauwing
ADHD
Angststoornis
Astma
Autisme

Beroerte
Bloedstollingsafwijkingen
Borstkanker
Brandend maagzuur
Bronchitis
Burnout

Candida
Constitutioneel eczeem
Contact eczeem
COPD

Darm kanker
Dementie
Depressie
Diarree
Doorliggen
Doorbloeding
Droge ogen

Fybromyalgie

Gewrichtsslijtage
Glaucoom
Griep

Harfalen
Hartinfarct
Hartritmestoornissen
Hersen tumor
Hoge bloeddruk
Hoofdpijn
Hooikoorts
Hoornvliesontsteking
Hyperventilatie

Incontinentie
IQ afname

Kaakholte ontsteking

Leukemie
Leverkanker
Longkanker
Longontsteking

Maagdarm infecties
Maagkanker
Maagzweer
Manische depressie
Meervoudig Chemisch Overgevoeligheid
Migraine
Multiple sclerose

Nagelriem ontsteking
Netvliesloslating

Ooglidontsteking
Ouderdomsslechtziendheid
Overgewicht
Overspannen

Pelvic inflammatory diseae
Prikkelbare darm
Prostaat kanker
Prostaat ontsteking
Psoriasis
Psychische ziekten

Regenboogvlies ontstking
Restless legs
Reuma
Rugpijn (lage)

Slaapstoornissen
Slaap apnoe syndroom
Snurken
Staar
Suikerziekte

Talgklier (ontstoken)
Tia

Verkooudheid
Voetschimmel

Zaadbalkanker
Ziekte van Parkinson

Toen ik jaren geleden het RIVM (Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu) opbelde met de vraag. Wat is de samenhang tussen Volksgezondheid en Milieu? Toen kreeg ik als antwoord: Daar doen wij geen onderzoek naar. Ik was met stomheid geslagen.

De hele zorg problematiek, enorme arbeidsongeschiktheid aantallen, kosten voor de zorg waarover we dagelijks en al vele jaren lang lezen zijn de gevolgen van dit ultrafijne stof wat voor het grootste deel afkomstig is van de files bij onvoldoende verbranding. Helaas heb ik daar nog nooit een woord in de mainstream media over gelezen. Dus ook het journaille zowel Mainstream als Alternatief weigert daar onderzoek naar te doen.

Dan zijn er naast de medicijnen en therapieën die we gedwongen worden te gebruiken om de symptomen te onderdrukken nog een hele lijst met gevolgen

De noodzaak om 1000en producten te gebruiken om de huid te beschermen die we in onze badkamers hebben staan.
Eindeloze lijsten met therapieën en producten om ons beter te gaan voelen.
De noodzaak om zonnebrillen te dragen.
Etc..

Als ik naar de TV reclames kijk dan zie ik hoe het kapitalisme dit aanpakt

tv-brainwashingAan de ene kant worden er producten geadverteerd die onze gezondheid verwoesten. En daartegenover staan de producten die ons moeten beschermen tegen deze gezondheidsverwoesting. Alleen hebben deze producten vaak zoveel chemische ingrediënten dat de bijwerkingen weer nieuwe gezondheids-problemen gaan opleveren.

De dictatuur van de democratie

Multinationals die achter deze TV reclames zitten zijn nu groter dan landen. Multinationale ondernemingen zijn geen democratische instellingen maar dictaturen. De werknemer heeft geen enkele inspraak. Kortom het kapitalisme is een vorm van dictatuur. Dus als er gezegd wordt dat er ergens democratie gebracht moet worden, dan wordt de ene dictatuur door een ander vervangen.

Kapitalisme duwt ons producten door de strot via gigantische reclame budgetten die bovenstaande lijst met ziekten veroorzaakt. Aan de andere kant profiteren ze ook weer van de verkoop van de producten, die diezelfde gezondheidsproblemen moeten oplossen, maar dat niet doen. De producten die de problemen moeten oplossen zijn allemaal zo ontworpen dat ze de alleen de symptomen onderdrukken en de hele wereld bevolking verslaafd aan hun producten maken.

Alleen berichtgeving over symptomen niet over de oorzaak om hun business model te beschermen

GreenpeaceZowel MSM als de alternatieve media berichten alleen maar over symptomen. Door alleen nog maar over de gevolgen van fijnstof te berichten maar niet over de oorzaak -het fijnstof zelf- en oplossingen daarvoor, blijft hun business model intact. Zolang er over symptomen wordt gesproken zullen de oplossingen er NOOIT komen en zullen ze voortdurend overeindeloze problemen en rampen kunnen  blijven schrijven.

Recente symptomen van roofkapitalisme en dus van ultra-fijnstof

Het VVD beleid van ons kabinet om de zorg af te schaffen.
Het beleid van de PvdA top dat haaks staat op wat de rest van de PvdA wil.
De huidige spanningen tussen Rusland en het Westen om grondstoffen.
De spanning tussen moslims en het Westen om grondstoffen.
De Palestijnse kwestie.
ISIS.
Het onverklaarbaar neerstorten van vliegtuigen jongstleden.
Deze lijst kan een boek vullen……..

Kapitalisme is parasitisme

Het huidig kapitalisme is een business model dat alleen nog maar kan bestaan door te parasiteren op de menselijke gezondheid door ziektes in stand te houden.

Het zwevende ultrafijne stof heeft er nu in geresulteerd dat de lucht in bijna de gehele aardatmosfeer magnetisch is geworden. Ook is het vochtgehalte van de lucht op moleculair niveau afgenomen. Dit is een van de oorzaken van de gezondheids-problemen voor de mens die voor 80% uit water bestaat. De balans tussen het menselijk lichaam en de natuurlijke atmosfeer is volledig verstoord. Het bereik van WIFI, 3G, 4G en radar wordt echter veel groter door deze droge, met magnetisch ultrafijnestof verzadigde buitenlucht. Er kan nu draadloze techniek verkocht worden in afgelegen streken waar dat onder normale condities niet mogelijk zou zijn. Ook profiteren militaire communicatie ontwikkelaars hier enorm van. Dit wordt uitgebreid uit de doeken gedaan in deze documentaire.

Dit is het businessmodel van het moderne roofkapitalisme. Het kapitalisme lost haar problemen nooit op, maar ziet een probleem als een mogelijkheid om nog meer geld te verdienen.

Het kapitalisme heeft er onder druk voor gekozen om technieken te ontwikkelen om luchtvervuiling tegen te gaan. Maar omdat het hun business model zou aantasten houden ze ons opnieuw voor de gek. De luchtvervuiling wordt alleen reukloos en onzichtbaar gemaakt. Derde wereldlanden als China en India gaan deze technieken nu kopiëren. Gevolg is dat er geen enkel probleem wordt opgelost.

Lees hier wat er nu gaande is in de VS. De vervuilende industrie gaat naar de hoge raad om te voorkomen dat ze schonere technieken moeten gaan gebruiken. Maar zoals ik hierboven heb uitgelegd zijn die schonere technieken ook nog niet eens schoon. Kortom ook dit is een schijngevecht.

Tegenstanders van Obama brengen het gevecht om luchtvervuiling naar de hoge raad

Mensen zeggen altijd. Dit is het beste systeem dat we hebben. Dit beste systeem is echter bezig keihard op de klippen te lopen. En te resulteren in een WO3. Ik ben geïnteresseerd in oplossingen en alternatieven. En die bestaan, we moeten ze alleen an mass gaan gebruiken. De met stip nummer 1 oplossing is de ouderwetse fiets. Helaas blijft het nog steeds doodstil bij de alternatieve media die deze oplossingen groot zouden moeten brengen. Een enkele uitzondering daargelaten. Bij de internationale alternatieve media lees ik nog helemaal niets van wat ik hier op de agenda wil zetten.

Wat kun je hier zelf aan doen? Hier 7 tips om een nieuwe economie te kickstarten.

5 gedachten over “Luchtvervuiling veroorzaakt dodelijke infecties

  1. Door de verfijning van de luchtvervuiling-microvervuiling op nanodeeltjes-basis-dringt dit door in het menselijke DNA

  2. Chemtrails en Geo-Engineering vergeet u te noemen. Wat zijn de gevolgen hiervan? Chemtrails worden wereldwijd gemaakt met nano-deeltjes in de vliegtuigbrandstof waarop dan waterstof condenseert. Waaruit bestaan deze nano-deeltjes? O.a. Duits onderzoekt toont aan dat zware metalen worden verspreid, en wie weet wat nog meer, ziektekiemen? Is dit alles onderdeel van ‘Agenda 21’ van de VN?

  3. V.w.b. Chemtrails zie ik – te laat om in mijn bovenstaande reactie op te nemen – dat u verwijst naar een documentaire hierover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s