Hallo Nederland

De reden voor het starten van deze website is de onwetendheid van de mensheid met betrekking tot geld. Bijna niemand weet hoe geld wordt gecreërd en door wie geld wordt gecreërd. Met deze website hoop ik duidelijkheid te scheppen in de wereld van de geld creatie. De geld creatie in handen van private bankiers die daarover rente rekenen is n.l. ten ene male onnodig en veroorzaakt legio problemen in deze wereld.

WrongTreeHet huidige financiële stelsel stamt uit het feodale tijdperk. Het is ontworpen om te voorzien in de voortdurende behoefte aan geld bij de toenmalige elite (adel en geestelijkheid). Geld, waarmee oorlogen en een extravagante levensstijl werden gefinancierd. De elite bood voor de geleende bedragen als onderpand het volk aan, dat de belastingen moest opbrengen waarmee rente op steeds groeiende schulden werd voldaan.

Om aan te geven wat voor macht de geld creërende private bankiers hebben moeten we naar de geschiedenis kijken. Een paar bekende wereldleiders die zijn vermoord omdat ze de geldcreatie uit handen van de privé bankiers hebben willen nemen zijn:

Julius Ceasar

President Lincoln

Hitler

President Kennedy

Door vanuit dit perspectief naar de geschiedenis te kijken vallen veel puzzelstukjes op zijn plaats en zul je er tevens achter komen dat een deel van de geschiedenis boeken herschreven dienen te worden.

Advertenties

7 thoughts on “Hallo Nederland

  1. Klopt als een bus. Het enige wat we kunnen doen is de mensen wakker te blijven maken. Het corrupte systeem doet zichzelf uiteindelijk de das om.

  2. Geweldige eye opener. Ik ga het gelijk uitleggen aan mijn kind dat volgend jaar economie op school heeft.groetjes Dorry Merkestein

  3. Hoe kan ik aan de video Things you don’t know about the air you ..komen om deze te verspreiden voordat hij van het internet verdwijnt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s